Om oss

Sörmlands Printing Solutions är ett av Sveriges ledande tidskriftstryckerier. Våra engagerade medarbetare ser till att din trycksak levereras med högsta kvalitet på rätt tid.

 

Sörmlands Printing Solutions i Katrineholm

Vår gedigna kunskap om kvalificerad grafisk produktion borgar för våra kunders trygghet. Vi har i över 55 år levererat trycksaker till våra kunder.

 

Som tidskriftstryckeri har Sörmlands Printing Solutions varit ledande i många år och det är en tradition vi är stolta över. Att med modern utrustning och engagerad personal kunna möta dagens utmaningar ger oss motivationen att ständigt utvecklas och bli bäst på det vi gör.

 

Tidskrifter och kataloger har alltid varit stora delar av vår produktmix, men då vi ser en ökad efterfrågan av exempelvis direktreklam så har vi utvecklat våra tjänster för att kunna tillgodose även dessa önskemål.


Miljön är viktig

Vi har ett mycket starkt fokus på miljöfrågorna. Att producera en trycksak hos Sörmlands Printing Solutions i Sverige kan ge upp till 90% lägre CO2-påverkan jämfört med ett östeuropeiskt tryckeri. Vi är övertygade om att detta kommer att spela en stor roll för vår framtid.