Digital kommunikation är vardag

Att komplettera sin trycksak med en digital utgåva är inget nytt. Vi på Sörmlands Grafiska har mångårig erfarenhet av digital publicering och hjälper gärna till att sprida din trycksak till fler plattformar.

 

Digital kommunikation är vardag
I dag ser vi den digitala världen som en del av vår vardag. Att bjuda in och kommunicera med sina läsare via sociala media blir allt vanligare. Genom att publicera sitt magasin, katalog eller veckoblad även digitalt når du allt fler läsare. Spara tidigare utgåvor i ett sökbart arkiv och låt dina läsare bläddra i de äldre utgåvorna, dela dem på sociala medier. Skydda utgåvorna bakom inlogg eller sprid dem helt öppet, valet är ditt.


Enkel läsarupplevelse
Genom enkla länkar och innehållsförteckning blir läsarupplevelsen enkel. Genom att lägga till fler sidor och mer innehåll kan man krydda den digitala utgåvan ytterligare, och om man vill ha rörlig grafik på sina sidor så är det inga problem. Driv trafik till din och annonsörers hemsidor och mät hur din utgåva läses genom Google Analytics. Möjligheterna är många!


Enkelhet genom effektiva flöden
Genom att använda samma fil som för tryck blir arbetsinsatsen för vår kund minimal. Ge oss ett datum och klockslag när du vill att din digitala utgåva ska vara online så fixar vi det.


Kontakta oss om du vill veta mer!