Prepress

Våra kunder uppskattar oss för vårt genuina och mångåriga engagemang. Vi hjälper våra kunder med allt ifrån traditionella reprotjänster till helt automatiska flöden med webbaserade korrektur.


Reprotjänster
Vi tryckanpassar bilder och utför både retuschering och avancerad bildbehandling till ett stort antal kunder. Vid behov av layout och andra dokumentarbeten står vi alltid till tjänst.


Portal webkorrektur
Att lämna tryckfiler hos oss är enkelt. Oavsett om vi skapar våra kunders dokument, eller om våra kunder lämnar pdf-filer så hanteras de i Portal. Alla filer kontrolleras och presenteras på en websida som är unik för varje kund. Här kan man logga in och granska sina sidor innan man godkänner dem innan tryckning.


Digital Publicering
Att publicera sin trycksak även digitalt är i dag närmast en självklarhet. Hos oss finns kunskapen och verktygen att förädla pdf-filer, och vi kan enkelt skapa en digital utgåva för dig. Självklart blir den anpassad för både dator, läsplatta och mobil, du kan bygga upp ett sökbart arkiv och följa statistiken på de som besöker din digitala utgåva.