Tryck & Bokbinderi

Tryckerier benämns ofta lite slarvigt som just tryckerier, men vi är faktiskt mer än så. Vårt tryckeri är direkt sammankopplat med vårt stora bokbinderi med många möjligheter.

 

Rätt utrustning
Flexibilitet och effektivitet är ledord i dag. Vi har en variation av tryckpressar och efterbehandlingsutrustning i olika storlekar/tekniker så vi på ett effektivt sätt hittar den bästa lösningen för just ditt behov gällande upplagor, sidomfång och bindmetod.


Tryckeri
Med heatset offset producerar vi snabbt kvalitetstrycksaker, på rätt tid och med förväntad kvalitet. Vår arktryckpress är utrustad med två extra tryckverk för att ge dig som kund möjligheten att trycka två extra färger under en och samma tryckning. Som grädde på moset kan vi lägga på olika typer av lacker på ena sidan av arket. Skyddslack, högblank lack eller vår vattenbaserade softtouch lack som förhöjer din trycksaks känsla ytterligare.


Efterbearbetning
På vår efterbehandlingsavdelning har vi utrustning för limbindning och klamring. Hos oss utförs samtidigt med produktionen både ibladning och punktlimning av olika typer av bilagor som till exempel prenumerationskuponger och varuprover.


Kontakta oss så berättar vi mer!